CreAlyt

Dit is de verkooppagina van CreAlyt.

Cadeautjes voor kinderenBarbiekleertjesBarbiepoppenBestellen

Handgemaakte cadeautjes voor kinderen

Hier staan cadeautjes te koop, die handgemaakt zijn door mijzelf en door mijn vriendin Hannie. Van mij zijn dat de gehaakte lappenpoppen en knuffeltjes, leuk voor een babyshower of als kraamcadeautje. Van Hannie zijn dat "lange lijs" poppen. Van Lijs (made by H@) staan hieronder twee foto's: met en zonder kleren. De poppen worden mét kleren verkocht. Klik op een foto voor een vergroting. Je ziet een beschrijving en de prijs van de artikelen. Voor de poppen Lijs (made by H@) geldt: 1 pop € 15,00, 2 poppen € 25,00


Handgemaakte Barbiekleertjes

Hieronder staan de Barbiekleertjes die ik op dit moment op voorraad heb en die te koop zijn. Onder de tabbladen Made by H@ staan de kleertjes die mijn vriendin Hannie voor CreAlyt gebreid heeft. Vaak zijn dit losse kleertjes waar ik later weer setjes mee maak, maar ze kunnen los gekocht worden. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet een beschrijving en de prijs van de kleertjes.


Barbiepoppen

Ik verkoop ook Barbiepoppen. Ik zoek op kleedjesmarkten en op internet naar mooie tweedehands poppen waar niets aan mankeert. Ik maak ze schoon en was en kam de haren. Zo worden het mooie poppen waar best weer mee gespeeld kan worden. Soms kan ik nieuwe poppen op de kop tikken. Poppen verkoop ik alleen met een setje van mijn handgemaakte Barbiekleertjes. Van elke pop staan hieronder twee foto's: van het gezicht en van de hele pop. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet een beschrijving en de prijs van de pop.


Bestellen

Wil je iets kopen dan kun je per mail contact met me opnemen. Vermeld daarbij de fotonummers van de artikelen die je wilt hebben en desnoods een korte beschrijving.

De prijzen die bij de artikelen staan zijn exclusief verzendkosten. Ik verzend alles zoveel mogelijk in een envelop die door de brievenbus past. Dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij poppen lukt dat niet. Die moeten verstuurd worden als een pakket. Verzendkosten zijn het huidige tarief van PostNL of DHL (voor pakketjes)

Laatste update 14 juni 2018.

Barbie™ is een geregistreerd handelsmerk van Mattel, Inc.