Dit is de verkooppagina van CreAlyt.

Punch decoratiesEtuitjesCadeautjes voor kinderenHaakpatronenPatronen BarbiekleertjesBarbiepoppen

Bestellen

Klik hieronder op de foto's voor een vergroting. Je ziet dan het fotonummer, een beschrijving en de prijs van het artikel. Wil je iets kopen dan kun je per mail contact met me opnemen. Vermeld bij de bestelling het fotonummer en de naam van wat je wilt hebben. De prijzen die bij de artikelen staan zijn exclusief verzendkosten. Ik verzend alles zoveel mogelijk in een envelop die door de brievenbus past. Dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij poppen en de meeste knuffeltjes lukt dat niet. Die moeten verstuurd worden als een pakket. Verzendkosten zijn het huidige tarief van PostNL (voor enveloppen) of DHL (voor pakketjes)

Punchen

Wanddecoraties voor baby- of kinderkamer in een houten ring van 20 cm doorsnede. En kleine hartjes van 10 cm doorsnede, die bij elk lief cadeautje toegevoegd kunnen worden. Heb je zelf idee├źn neem dan per mail contact met me op.


Etuitjes

Handgemaakte etuitjes in verschillende afmetingen en van verschillende stofjes. Van elk etuitje staan hieronder twee foto's. Op de eerste staan de etuitjes met een dichte rits. Op de tweede is de rits open, zodat de binnenvoering te zien is. Er staan afmetingen in centimeters bij en aan de voorwerpen is te zien wat er in het etuitje pas


Handgemaakte cadeautjes voor kinderen

Allerlei gehaakte knuffeltjes of lappenpoppen. Leuke cadeautjes, die je kunt geven bij een babyshower of als kraamcadeautje.


Haakpatronen

Het haakpatroon van het beertje is als een Engels patroon te koop bij Squarepig Crochet. Ik heb het patroon op enkele punten, die ik handiger vond, aangepast en vertaald in het Nederlands. Het olifantje Lumpy en het konijn Flops zijn twee personages uit het bordspel Stuffed Fabels. De haakpatronen zijn door mij zelf gemaakt. Je krijgt de patronen als een PDF bestand in je mailbox, als je ze bestelt. Ik kan ze ook uitprinten en opsturen. Daarvoor reken ik € 0,10 printkosten per pagina en verzendkosten.


Patronen Barbiekleertjes

Omdat er tegenwoordig weinig patronen van Barbiekleertjes te vinden zijn, ben ik begonnen met het uitwerken en te koop zetten van patronen. Het zijn patronen, die ik in de loop van de jaren overal verzameld heb en die de basispatronen geworden zijn voor de Barbiekleertjes, die ik lange tijd gemaakt en verkocht heb. Alle patronen hebben een stap voor stap werkbeschrijving soms verduidelijkt met foto's. De breipatronen van de jurkjes en de truitjes zijn voor breien op 2 pennen. De breipatronen van truien en poncho's zijn voor breien op 4 pennen of een rondbreinaald. Van deze laatste patronen heb ik ook een Engelse vertaling gemaakt. De naaipatronen hebben een knippatroon, dat op maat te printen is. Mijn voorraad stofjes is heel groot. Daarom kan ik bij sommige naaipatronen ook kleine lapjes stof leveren in de afmetingen, die nodig zijn. De foto's van de stofjes staan in een apart tabblad. Klik op de foto's om te zien bij welk naaipatroon ze horen. Je krijgt de patronen in principe als een PDF bestand in je mailbox, als je ze bestelt. Ik kan ze ook uitprinten en opsturen. Daarvoor reken ik € 0,10 printkosten per pagina.

Barbiepoppen

Ik verkoop ook Barbiepoppen. Ik zoek op kleedjesmarkten en op internet naar mooie tweedehands poppen waar niets aan mankeert. Ik maak ze schoon en was en kam de haren. Zo worden het mooie poppen waar best weer mee gespeeld kan worden. Soms kan ik nieuwe poppen op de kop tikken. Van elke pop staan hieronder twee foto's: van het gezicht en van de hele pop.


Laatste update 21 mei 2024.

Barbie™ is een geregistreerd handelsmerk van Mattel, Inc.