Dit is de verkooppagina van CreAlyt.

EtuitjesCadeautjes voor kinderenHaakpatroon beertjeHaakpatronen Stuffed FabelsBarbiekleertjesPatronen BarbiekleertjesBarbiepoppen

Bestellen

Klik hieronder op de foto's voor een vergroting. Je ziet dan het fotonummer, een beschrijving en de prijs van het artikel. Wil je iets kopen dan kun je per mail contact met me opnemen. Vermeld bij de bestelling het fotonummer en de naam van wat je wilt hebben. De prijzen die bij de artikelen staan zijn exclusief verzendkosten. Ik verzend alles zoveel mogelijk in een envelop die door de brievenbus past. Dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij poppen en de meeste knuffeltjes lukt dat niet. Die moeten verstuurd worden als een pakket. Verzendkosten zijn het huidige tarief van PostNL (voor enveloppen) of DHL (voor pakketjes)

Etuitjes

Handgemaakte etuitjes in verschillende afmetingen en van verschillende stofjes. Van elk etuitje staan hieronder twee foto's. Op de eerste staan de etuitjes met een dichte rits. Op de tweede is de rits open, zodat de binnenvoering te zien is. Er staan afmetingen in centimeters bij en aan de voorwerpen is te zien wat er in het etuitje past


Handgemaakte cadeautjes voor kinderen

Ik vind het heerlijk om te haken. Ik haak dan o.a. knuffeltjes of lappenpoppen. Dit zijn leuke cadeautjes, die je kunt geven bij een babyshower of als kraamcadeautje. Hieronder zie je de gehaakte knuffeltjes, die ik op dit moment te koop heb.


Haakpatroon beertje

Dit leuke beertje heb ik zelf al vaak gehaakt. Het haakpatroon van het beertje is als een Engels patroon te koop bij Squarepig Crochet. Ik heb het patroon op enkele punten, die ik handiger vond, aangepast en vertaald in het Nederlands. Je krijgt dit patroon als een PDF bestand in je mailbox, als je het bestelt. Ik kan het ook uitprinten en opsturen. Daarvoor reken ik € 0,10 printkosten per pagina en verzendkosten.


Haakpatronen Stuffed Fabels

Dit zijn haakpatronen van twee personages uit het bordspel Stuffed Fabels, het olifantje Lumpy en het konijn Flops. Heb je belangstelling dan kun je per mail contact met me opnemen.


Handgemaakte Barbiekleertjes

Hieronder zie je de Barbiekleertjes, die ik op dit moment te koop heb. Soms staan er twee foto's van een setje om details te laten zien. Kleertjes die verkocht zijn, maar hier nog wel staan, kan ik opnieuw maken. Maar ik maak geen grote opdrachten en doe het in mijn eigen tempo.


Patronen Barbiekleertjes

Omdat er tegenwoordig weinig patronen van Barbiekleertjes te vinden zijn, ben ik begonnen met het uitwerken en te koop zetten van patronen. Het zijn patronen, die ik in de loop van de jaren overal verzameld heb en die de basispatronen geworden zijn voor de Barbiekleertjes, die ik maak en verkoop. Alle patronen hebben een stap voor stap werkbeschrijving soms verduidelijkt met foto's. De breipatronen van de jurkjes en de truitjes zijn voor breien op 2 pennen. De breipatronen van truien en poncho's zijn voor breien op 4 pennen of een rondbreinaald. Van deze laatste patronen heb ik ook een Engelse vertaling gemaakt. De naaipatronen hebben een knippatroon, dat op maat te printen is. Mijn voorraad stofjes is heel groot. Daarom kan ik bij de naaipatronen ook kleine lapjes stof leveren in de afmetingen, die nodig zijn. Ook daarvan staan de foto's hieronder. Je krijgt de patronen in principe als een PDF bestand in je mailbox, als je ze bestelt. Ik kan ze ook uitprinten en opsturen. Daarvoor reken ik € 0,10 printkosten per pagina.

Barbiepoppen

Ik verkoop ook Barbiepoppen. Ik zoek op kleedjesmarkten en op internet naar mooie tweedehands poppen waar niets aan mankeert. Ik maak ze schoon en was en kam de haren. Zo worden het mooie poppen waar best weer mee gespeeld kan worden. Soms kan ik nieuwe poppen op de kop tikken. Van elke pop staan hieronder twee foto's: van het gezicht en van de hele pop.


Laatste update 28 augustus 2023.

Barbie™ is een geregistreerd handelsmerk van Mattel, Inc.