CreAlyt

Dit is de verkooppagina van CreAlyt.

Cadeautjes voor kinderenBarbiekleertjesBarbiepoppenBestellen

Handgemaakte cadeautjes voor kinderen

Ik vind het op dit moment heerlijk om te haken. Ik haak dan lappenpoppen, konijntjes of ander babyspeelgoed. Het zijn leuke cadeautje, die je kunt geven bij een babyshower of als kraamcadeautje. Hieronder zie je wat ik op dit moment te koop heb. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet een beschrijving en de prijs van de cadeautjes.


Handgemaakte Barbiekleertjes

Ik maak even geen Barbiekleertjes, maar ik heb nog wel een aantal kleertjes liggen. Die zijn te koop. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet een beschrijving en de prijs van de kleertjes.


Barbiepoppen

Ik verkoop ook Barbiepoppen. Ik zoek op kleedjesmarkten en op internet naar mooie tweedehands poppen waar niets aan mankeert. Ik maak ze schoon en was en kam de haren. Zo worden het mooie poppen waar best weer mee gespeeld kan worden. Soms kan ik nieuwe poppen op de kop tikken. Poppen verkoop ik alleen met een setje van mijn handgemaakte Barbiekleertjes. Van elke pop staan hieronder twee foto's: van het gezicht en van de hele pop. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet een beschrijving en de prijs van de pop.


Bestellen

Wil je iets kopen dan kun je per mail contact met me opnemen. Vermeld daarbij de fotonummers van de artikelen die je wilt hebben en desnoods een korte beschrijving.

De prijzen die bij de artikelen staan zijn exclusief verzendkosten. Ik verzend alles zoveel mogelijk in een envelop die door de brievenbus past. Dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij poppen lukt dat niet. Die moeten verstuurd worden als een pakket. Verzendkosten zijn het huidige tarief van PostNL of DHL (voor pakketjes)

Laatste update 13 april 2019.

Barbie™ is een geregistreerd handelsmerk van Mattel, Inc.