Dit is de verkooppagina van CreAlyt.

Cadeautjes voor kinderenBarbiekleertjesBarbiepoppenPatronenBestellen

Handgemaakte cadeautjes voor kinderen

Ik vind het op dit moment heerlijk om te haken. Ik haak dan lappenpoppen, konijntjes of ander babyspeelgoed. Het zijn leuke cadeautje, die je kunt geven bij een babyshower of als kraamcadeautje. Hieronder zie je wat ik op dit moment te koop heb. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet dan het fotonummer, een beschrijving en de prijs van de cadeautjes.

Handgemaakte Barbiekleertjes

Hieronder zie je de Barbiekleertjes, die ik op dit moment te koop heb. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet dan het fotonummer, een beschrijving en de prijs van de kleertjes. Soms staan er twee foto's van een setje om details te laten zien. Kleertjes die verkocht zijn, maar hier nog wel staan, kan ik opnieuw maken. Maar ik maak geen grote opdrachten en in mijn eigen tempo.


Barbiepoppen

Ik verkoop ook Barbiepoppen. Ik zoek op kleedjesmarkten en op internet naar mooie tweedehands poppen waar niets aan mankeert. Ik maak ze schoon en was en kam de haren. Zo worden het mooie poppen waar best weer mee gespeeld kan worden. Soms kan ik nieuwe poppen op de kop tikken. Van elke pop staan hieronder twee foto's: van het gezicht en van de hele pop. Klik op de foto's voor een vergroting. Je ziet dan het fotonummer, een beschrijving en de prijs van de pop.Patronen

Omdat er tegenwoordig weinig naaipatroontjes van Barbiekleertjes te vinden zijn, ben ik begonnen met het uitwerken en te koop zetten van mijn eigen naaipatronen. Het zijn patronen, die ik in de loop van de jaren overal verzameld heb en die de basispatronen geworden zijn voor de Barbiekleertjes, die ik maak. De patronen bestaan uit een stap voor stap naaibeschrijving met eventueel foto's en een knippatroon. Ik heb ze alleen in het Nederlands. Ik kan bij de patronen lapjes stof en fournituren leveren, die nodig zijn bij het maken van de kleertjes. Ook daarvan staan de foto's hieronder.
De breipatronen van truitjes, accessoires en poncho voor Barbie zijn eigen patronen, die ik uitgewerkt heb. Deze worden allemaal in het rond gebreid op 4 naalden of een rondbreinaald! Ik heb de patronen in het Nederlands en in het Engels.
Het patroon van het Beertje van Nijntje is niet origineel van mij. Het is als een Engels patroon te kopen bij Squarepigcrochet. Ik heb dit patroon op enkele punten, die ik handiger vond, aangepast en vertaald in het Nederlands.
Klik hieronder op de foto's voor een vergroting. Je ziet dan het fotonummer, een beschrijving en de prijs.
Haak- en brei- en naaipatronen krijg je in principe als een PDF bestand in je mailbox, als je ze bestelt. Ik kan ze ook uitprinten. Daarvoor reken ik € 0,50 printkosten per patroon. Stof, fournituren en uitgeprinte patronen verstuur ik per post.

Bestellen

Wil je iets kopen dan kun je per mail contact met me opnemen. Vermeld daarbij de fotonummers van de artikelen die je wilt hebben en desnoods een korte beschrijving. De fotonummers worden zichtbaar wanneer je op de foto's klikt.

De prijzen die bij de artikelen staan zijn exclusief verzendkosten. Ik verzend alles zoveel mogelijk in een envelop die door de brievenbus past. Dit om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden. Bij poppen en de meeste knuffeltjes lukt dat niet. Die moeten verstuurd worden als een pakket. Verzendkosten zijn het huidige tarief van PostNL of DHL (voor pakketjes)

Laatste update 19 mei 2021.

Barbie™ is een geregistreerd handelsmerk van Mattel, Inc.